Thuja Brabant med Haekplanter Heijnen

Thuja Occidentalis Brabant er blandt de mest populære nåletræer. Denne stedsegrønne plante, som også er kendt som det vestlige træ af livet ‘Brabant’, er en ideel arv.

Ligesom andre former for nåletræer vokser Thuja Brabant med Haekplanter Heijnen meget hurtigt (25-50 cm om året). Denne nåletræ har grønne vinterbronze kviste og en dejlig tæt hedge er skabt med den rigtige plantningsafstand. Nåletræer ikke prik og slutter ikke giftige bær: så sikkert som du har børn.

Du kan plante livet træ ‘Brabant’ hele året rundt, selv om vi råder til at gøre dette, da det fryser. Bemærk også, at ingen nat frost forudsiges. Fortrinsvis planter du Thuja ‘Brabant’ i perioden marts – maj eller september – november. Brug plantning af jord, når du planter din hæk og gør rødderne selv våde, før du placerer det i jorden.

Placer ikke uret for dybt, rødderne skal bare forsvinde under jorden. Mængden af ​​planter, du har brug for pr. Lineær meter, afhænger af højden af ​​dine planter. Brug vores beregningsværktøj til nemt at beregne, hvor meget hedgeconiferer du har brug for til et tæt resultat.

Det ‘Brabant’ -livstræ er en hurtigt voksende hedgefabrik. I den henseende er denne art sammenlignelig med andre HaagCiften. Din Haag vokser omkring 35 til 40 centimeter om året. ‘Brabant’ skyldes hovedsagelig bred vækst. En hæk på 3 meter bredt er ikke utænkeligt.

Denne Thuja vokser i en kompakt form og tilbyder derfor en masse privatliv og husly. Med en maksimal bredde på 3 meter, dine uigennemtrængelige for nysgerrige dåser, naboets katte og tyveri.

Billetter er meget hardy hedgecout. Livets ‘Brabant’ -træ kan nemt nå temperaturer under -25 ° C. Med Thuja ‘Brabant’ er du sikker på en hække, der forbliver smuk grøn i løbet af året. På denne måde kan du også nyde en farverig have om vinteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *