Kirsebærlaurbær

Vores kirsebærlaurbær er ideelle til at danne en tæt, stedsegrøn hæk. De hurtigt voksende laurbærhække kan modstå temperaturer helt ned til 20 minusgrader.

Tænk på den portugisiske laurbær, en luksuriøs hækplante med smukke hvide blomster. ‘Rotundifolia’ og ‘Novita’ er buskformede planter, der er meget ens i egenskaber: hurtigt voksende, meget tætte og store blade. Laurbæren ‘Genolia’ skiller sig ud igen med opadvoksende grene, ideel til en smal hæk.

Egenskaberne for laurbærkirsebær 

Vores laurbærhække er uden tvivl en af ​​de mest populære hækplanter, som du kan finde i vores webshop. De stærke træk taler for sig selv. Derfor har vi listet laurbærets vigtigste egenskaber for dig.

De laurbærhække, som du finder i ona-sortimentet, er hovedsageligt hurtigtvoksende hækplanter. Det betyder, at du kan forvente en væksthastighed på 30 til 35 centimeter om året under gunstige forhold.

Laurbæret ‘Otto Luyken’ er den eneste undtagelse fra reglen, med en maksimal vækst på 25 centimeter på et år. Laurbærhækkene ‘Etna’ og ‘Otto Luyken’ vokser mere i bredden end i højden, hvor laurbærhækkene ‘Genolia’ hovedsageligt vokser i højden og kun vokser 5 til 10 centimeter i bredden om året.

Laurbærhække vokser generelt pænt tæt. Dette gør laurbærkirsebær til den ideelle plante til at skabe en hæk på din grænse. På denne måde kan du nyde optimal læ for solen og fra lokale beboere. Det beskytter også din have bedre mod uønskede besøgende. Husk den korrekte planteafstand for at sikre, at din laurbærhæk vokser pænt lukket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *